Merries

Stal 'The Valley'

Mini shetlanders

Beauty


Beauty van Stal Marhé (kroon, 1e premie)


Beauty is de wildkleur bruine dochter van de silverdun  1e premie kroonmerrie Vera v.d. Travalje een kleindochter van de bekende  kroon prefente 1e premie merrie Filly v.d. Travalje. Haar vader is de 1e premie vosschimmel hengst Guus v.'t Eind. De moeder van Guus is de preferente Cissie v.h. Eind. De nakomelingen van Beauty doen het goed op de keuringen. Met verschillende kampioenen.

   Zloetskaija 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zloetskaija van stal Brammelo (Kroon, 1e pr.)

 

Zloetskaija is een zeer goed gefokte 1e premie kroonmerrie en een volle zus van de 1e premie hengst en mini kampioen 2014 Blitzer van de  Casterhof. De vader is de 1e premie hengst Sander van de Hoefslag en de moeder is de kroon preferente Pasadoble van Stal Brammelo. Pasadobles moeder is de kroon preferente Krishna

en haar grootmoeder de kroon preferente Davine

allen uit de Brammelo stal.

 

 


Beyonce

 

 

Beyonce of the Long Alley (Kroon, 1e premie)

Beyonce is een uitermate mooi gefokte 1e premie kroon merrie en heeft net als haar vader een fantastische beweging en is mooi van type. De vader is de bekende 1e premie hengs Sieger v. Vries met als moeder de kroon preferente Odyllia v. Vries. De moeder van Beyonce is de 1e premie kroon merrie Whoopi v.d. Klefrand

Fanna

Fanna is de dochter van de 1e premie merrie Zarah v.d. Kronenberg en de 1e premie hengst Diamond of Sportview. Zijn vader is de bekende 1e premie hengst Thorgal of Sportview. Fanna werd als veulen, veulenkampioen en als enter mini jeugdkampioen. Fanna is een belofte voor de toekomst.

 


Gravin 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Gravin van  Stal de Poel

 

Gravin is een opvallende mushroombonte 2e premie merrie

met prachtige witte manen. Haar moeder is de kroon merrie

Ursula v. Dijkhuizen, haar vader is de 1e premie hengst Xeno

v.d. Gathe uit de kroon preferente Sabine v.d. Gathe uit de

bekende Keur preferente Jasper v. 't Heidepark.

 Lewa

   

 

 

Lewa v.d. Galgenberg

 

Lewa is een zéér kleine mushroom kleurige merrie. Haar moeder is de palomino Ebrij v.d. Galgenberg. Ebrij komt uit de bekende 1e premie kroon merrie Olivia v.d. Laurier. De vader van Lewa is Shandy v.d. Bromishet.

 

 

 

 

Ignes

 

 

Ignes van de Bromishet

Ignes is een prachtige vosbonte merrie merrie met een goede moederlijn. Ze is de dochter van de kroonmerrie Useful v. Bromishet en de goed fokkende 1e premie hengst Actionbreaker v.d. leijsenhoeve. Ignes haalde al haar jeugdpremies en werd met een mooie score van 75/75 in het stamboek opgenomen.

Jilly Suprise

Jilly Suprise of  Sportview

 

Jilly Suprise is niet alleen bijzonder om haar mooi mushroom kleur maar is gefokt door stal Sportview uit de beste bloedlijnen die we in Nederland kennen. Haar moeder is de kroon prefente Filly of Sportview, uit de sublieme kroon superprefente fokmerrie Strathbogie Milly. Filly is ook de  moeder van Balmoral of Sportview. Balmoral is de best dravende NSPS hengst 2018. De vader van Jilly is de 1e premie hengst Collovatti v. stal Brammelo. Colovatti komt uit de kroon preferente Eclusive v. stal Brammelo een dochter van de kroon preferente Baukje v. Vries.