Merries

Stal 'The Valley'

Mini shetlanders

Beauty


Beauty van Stal Marhé (kroon, 1e premie)


Beauty is de wildkleur bruine dochter van de silverdun  1e premie kroonmerrie Vera v.d. Travalje een kleindochter van de bekende  kroon prefente 1e premie merrie Filly v.d. Travalje. Haar vader is de 1e premie vosschimmel hengst Guus v.'t Eind. De moeder van Guus is de preferente Cissie v.h. Eind. De nakomelingen van Beauty doen het goed op de keuringen. Met verschillende kampioenen.

   Zloetskaija 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zloetskaija van stal Brammelo (Kroon, 1e pr.)

 

Zloetskaija is een zeer goed gefokte 1e premie kroonmerrie en een volle zus van de 1e premie hengst en mini kampioen 2014 Blitzer van de  Casterhof. De vader is de 1e premie hengst Sander van de Hoefslag en de moeder is de kroon preferente Pasadoble van Stal Brammelo. Pasadobles moeder is de kroon preferente Krishna en haar grootmoeder de kroon preferente Davine allen uit de Brammelo stal.

 

 

Beyonce

 Beyonce of the Long Alley (Kroon, 1e premie)

Beyonce is een uitermate mooi gefokte 1e premie kroon merrie en heeft net als haar vader een fantastische beweging en is mooi van type. De vader is de bekende 1e premie hengs Sieger v. Vries met als moeder de kroon preferente Odyllia v. Vries. De moeder van Beyonce is de 1e premie kroon merrie Whoopi v.d. Klefrand

Fanna

Fanna is de dochter van de 1e premie merrie Zarah v.d. Kronenberg en de 1e premie hengst Diamond of Sportview. Zijn vader is de bekende 1e premie hengst Thorgal of Sportview. Fanna werd als veulen, veulenkampioen en als enter mini jeugd-kampioen. Fanna is een belofte voor de toekomst.

 


Gravin 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Gravin van  Stal de Poel

 

Gravin is een opvallende mushroombonte 2e premie merrie met prachtige witte manen. Haar moeder is de kroon merrie Ursula v. Dijkhuizen, haar vader is de 1e premie hengst Xeno v.d. Gathe uit de kroon preferente Sabine v.d. Gathe uit de bekende Keur preferente Jasper v. 't Heidepark.

 

Lewa

   

 

 

Lewa v.d. Galgenberg

 

Lewa is een zéér kleine mushroom kleurige merrie. Haar moeder is de palomino Ebrij v.d. Galgenberg. Ebrij komt uit de bekende 1e premie kroon merrie Olivia v.d. Laurier. De vader van Lewa is Shandy v.d. Bromishet.

 

 

 

 

Ignes

 Ignes van de Bromishet

Ignes is een prachtige vosbonte merrie merrie met een goede moederlijn. Ze is de dochter van de kroonmerrie Useful v. Bromishet en de goed fokkende 1e premie hengst Actionbreaker v.d. leijsenhoeve. Ignes haalde al haar jeugdpremies en werd met een mooie score van 75/75 in het stamboek opgenomen.

Fluweel

Fluweel van stal de Lagevoort

 

Fluweel is een klein palomino merrietje van slechts 76cm. Haar moeder is de 1e premie Zoë van stal de Lagevoort.. Haar vader is de kleine Shandy v. Bromishet. De vader van Fluweel is de 1e premie palomino hengst Abeltje v.d. Hoeven Allee. Zijn moeder is de kroon preferente Roza v.d. Hoeven Allee. Roza komt uit Kalypso of Sportview (Expensive v. Bromishet).